SKIL 3720 CA (SR1E3720CA) Masina de slefuit orbital

SKIL 3720 CA (SR1E3720CA) Masina de slefuit orbital

283,28 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Skil - 3720 CA - Slefuitor delta fara acumulatori si incarcator, Li-Ion, 18 V, - Ah (SR1E3720CA)

Sute de Produse la Super Pret. Livrare Curier si Locker.

283,28 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
atelierultau.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 283,28 RON

Descrierea produsului
Şlefuitor multifuncţional puternic cu acumulator, fără perii, pentru şlefuirea comodă cu o singură mână
Şlefuitorul multifuncţional fără perii SKIL 3720 „20V Max (18 V) vă permite să abordaţi o mare varietate de lucrări: de la şlefuirea suprafeţelor mari şi a colţurilor, până la şlefuirea chiar şi a celor mai greu accesibile zone. Motorul fără perii este mai rapid, mai puternic şi de 10 ori mai durabil în comparaţie cu un motor cu perii. Designul ergonomic, extrem de compact şi uşor face ca această sculă să fie ideală pentru utilizare cu o singură mână şi pe verticală. Rulmenţii de înaltă calitate, etanşe, asigură ca praful să nu poată pătrunde în zonele interioare critice, lungind astfel durata de viaţă a uneltei. SKIL 3720 CA este dotat cu un vârf delta rotativ, trei foi de şlefuire şi un sac pentru praf. Acumulatorul şi încărcătorul nu sunt incluse.

Sistemul flexibil al acumulatorului cu tehnologii „Keep Cool şi „ActivCell
Această unealtă este o parte din SKIL „Energy Platform: SISTEMUL flexibil pentru acumulatori. Cu acumulatorul „20V Max (18 V) litiu-ion aveţi asigurată o flexibilitate optimă. Acumulatorii sunt concepuţi să fie folosiţi şi să se potrivească cu toate uneltele compatibile cu sistemul „20V Max Energy Platform, încât acumulatorii pot fi schimbaţi între uneltele electrice şi uneltele de grădinărit. Cât de convenabil este asta? Instrumentele „Energy Platform sunt disponibile cu şi fără baterii, ceea ce vă oferă flexibilitatea de a adăuga mai multe instrumente în gama dvs. fără a fi obligat să cumpăraţi noi baterii şi încărcătoare. Acest acumulator conţine, de asemenea, tehnologia „Keep Cool, cea mai tare inovaţie a noastră de până acum. „Keep Cool răceşte celulele acumulatorului pentru a preveni supra-încălzirea acestora, ceea ce creşte durata de funcţionare cu până la 25% şi dublează durata de viaţă a acumulatorului! Tehnologia „ActivCell funcţionează pentru a optimiza utilizarea energiei, pentru a preveni supraîncălzirea şi pentru a maximiza performanţa acumulatorului.


Denumiri similare la Masina de slefuit orbital SKIL 3720 CA (SR1E3720CA): 3720 CA SR 1 E 3720 CA, 3720CASR1E3720CA


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.